Infratech en Matexpo lanceren nieuwe vakbeurs: Techni-Mat

Technieken en materialen voor infra en ruwbouw

InfraTech en Matexpo slaan de handen ineen en lanceren in maart 2020 de nieuwe vakbeurs Techni-Mat. Deze nieuwe beurs, over technieken en materialen voor infra en ruwbouw, kwam tot stand naar aanleiding van een concrete behoefte uit de bouwsector. Techni-Mat is een nieuw concept voor alle spelers binnen infra en ruwbouw. De beurs richt zich specifiek op aannemers uit de algemene bouw en wegenbouw, technisch directeurs, aankopers, calculatoren, werf- en projectleiders, algemene directie, overheden en private opdrachtgevers. De standhouders zijn fabrikanten en exclusieve verdelers van bouwmaterialen voor infra en ruwbouw, gespecialiseerde aannemers, studiebureaus en brancheorganisaties. Voor een kostenefficiënte deelname en optimaal contact met de bezoeker wordt er gewerkt met een all-inconcept: uniforme standenbouw met een mooie uitstraling, meubilair en catering voor iedereen. De partners en sectororganisaties zorgen voor een aanvullend content programma.
“Matexpo was al een tijdje op zoek naar diversificatie van de portefeuille beurzen en events. Met de knowhow en het team dat we vandaag in huis hebben, is het duidelijk dat de ambitie verder strekt dan de organisatie van de beurs Matexpo alleen. Daarom zochten we naar de ontwikkeling van eigen nieuwe initiatieven, al dan niet gelieerd aan de bouwsector. Maar ook een joint venture was een optie. En zo kruisten de paden van InfraTech en Matexpo elkaar. Zowel het directiecomité als de Raad van Bestuur van Matexpo waren meteen enthousiast,” aldus Gregory Olszewski, managing director Matexpo.
De eerste editie van Techni-Mat staat gepland op 25 en 26 maart 2020 in Kortrijk Xpo en is een tweejaarlijks initiatief.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.