Hyundai Construction Equipment Europe benoemt nieuwe senior salesmanager

"Innovatieve mentaliteit behouden"

HCEE kondigt de benoeming aan van Nicolas Rousseau als nieuwe senior salesmanager Construction Equipment voor de Europese markt. Nicolas is een ervaren international sales- en keyaccountmanager met meer dan 20 jaar ervaring in b2b-verkoop van groot materieel en brengt een uitgebreide ervaring met dealernetwerken en OEM-apparatuur mee naar het bedrijf. In nauwe samenwerking met de Hyundai vestigingen en het Europese dealernetwerk zal Rousseau commerciële strategieën ontwikkelen en implementeren en tegelijkertijd het marktaandeel op een rendabele manier vergroten. Hij zal mogelijkheden voor een versnelling van de groei en het verbeteren van de winstgevendheid identificeren in overeenstemming met HCEE's zakelijke doelstellingen in Europa.
“We zijn blij om Nicolas Rousseau in onze Hyundai familie te mogen verwelkomen”, zegt Jongho Chun, directeur van HCEE, “Nicolas is een sterke leider met een motiverende en coachende managementstijl. Hij zal zich richten op het opbouwen en aanhouden van onze zeer gemotiveerde verkoopteams, inclusief de distributienetwerken. We zijn erg blij dat hij onze Construction Equipment verkoopafdeling leidt. Zijn beroepservaring zal ons helpen bij de verdere ontwikkeling van de Construction Equipment sector in Europa.”
“Ik kijk uit naar de versterking en verdieping van het dealernetwerk om strategische en landelijke klanten aan te trekken. Ik ben van plan om HCEE om te vormen van een productgeoriënteerde groep tot een 360°-georiënteerd team dat klaarstaat om volledige klantoplossingen te ontwikkelen om de dealers te helpen. Tegelijkertijd moeten we rekening houden met de TCO en onze innovatieve mentaliteit behouden. Ik kijk uit naar mijn nieuwe uitdaging en ik ben blij om deel uit te maken van het HCEE-team”, aldus Nicolas Rousseau.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.