Succesvolle Doosan Bobcat Demo Days

Spectaculaire liveshow als afsluiter

Met bijna 800 bezoekers op twee weken worden de Doosan Bobcat Demo Days in oktober elk jaar groter. Tijdens de recente Demo Days kwamen klanten en dealers van Doosan en Bobcat uit zo’n 30 landen uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) naar Tsjechië. De Demo Days zijn een unieke gelegenheid voor dealers om hun klanten en prospects alle machines van Doosan en Bobcat in realistische omstandigheden te laten testen: schrankladers en compacte rupsladers, compacte graafmachines, verreikers en allerlei aanbouwdelen die met deze machines kunnen worden gebruikt. Een van de hoogtepunten van de Demo Days is de demonstratieshow. Het demoteam wijzigt elk jaar de choreografie zodat er telkens een nieuwe show te zien is. Live muziek, artiesten, laser- en misteffecten en vuurwerk maken het geheel nog spectaculairder.
De locatie was de Doosan Bobcat Campus in Dobríš, dichtbij de hoofdstad Praag. Dit is een combinatie van een fabriek, innovatiecentrum en trainingscentrum. Het is ook de plaats waar nieuwe machines en technologieën worden ontwikkeld, waar prototypes en pre-productiemodellen worden gebouwd en waar opleidingen worden gegeven aan dealers en klanten. Tijdens de Demo Days werd ook het buitenterrein optimaal gebruikt om met de Doosan machines rond te rijden.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.