Himoinsa werkt aan ontwerp van nieuwe reeks generatorsets

Stage V-motoren gebaseerd op nieuwe emissienormen

Himoinsa werkt aan het ontwerp van een nieuwe reeks generatorsets met Stage V-motoren, gebaseerd op de EU-verordening 2016/1628 voor offroad mobiele machines.
In januari 2017 werd richtlijn 97/68/EG, die emissienormen en goedkeuringsprocedures voor Stage I, II, IIIA, IIIB en IV motoren bevatte, vervangen door verordening nr. 2016/1628. De nieuwe Europese verordening is van toepassing op alle producten die vanaf 1 januari 2019 op de markt worden gebracht. Daarin zijn de emissienormen vastgesteld voor vervuilende gassen of deeltjes van Stage V-motoren en werden de administratieve en technische voorschriften voor goedkeuring bepaald. Dankzij het innovatieve ontwerp behoren de S5-generatoren tot de meest technologisch geavanceerde producten op de Europese markt en staan ze sterk ten opzichte van de concurrentie. De Stage IIIA-motoren worden nog aangeboden gedurende een periode van maximaal 24 maanden na de inwerkingtreding van de nieuwe verordening. De overgangsperiode voor generatorsets met een vermogen van minder dan 56 kW of meer dan 130 kW duurt tot december 2020, modellen met vermogens tussen 56 kW en 130 KkW blijven op de markt tot december 2021. Het nieuwe gamma S5-generatorsets omvat modellen van Yanmar-, FPT- en Scania-motoren. Een van de grootste innovaties zijn de bedieningspanelen, zorgvuldig ontworpen voor een betrouwbare en efficiënte coördinatie met de bedieningspanelen van de Stage V-motoren.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.