Duurzaam bouwen met Fermacell

Fermacell Vloerelementen: verwarming, koeling, brandscheiding en geluidisolatie in slechts 30 mm

Fermacell wil haar bijdrage leveren aan een duurzame wereld door het ontwerpen en ontwikkelen van producten op basis van veilige en volledig herbruikbare materialen. De producten van Fermacell zijn sterk geluidsisolerend, stootvast, vochtbestendig en brandvertragend. Bovendien bevatten ze geen schadelijke stoffen en zijn de producten 100% recyclebaar. Fermacell® Gipsvezelplaten voldoen dus niet alleen aan hoge kwaliteitseisen, maar zijn ook bouwbiologisch verantwoord: beter voor het milieu, beter voor de mens.
Overheidsgebouwen moeten sinds kort voldoen aan de BENG-eisen. Omdat in deze gebouwen vaak grote groepen mensen tegelijk aanwezig zijn, moet het vloerveld een hoge punt- en gelijkmatig verdeelde belasting op kunnen vangen. De Fermacell® Vloerelementen zijn uitvoerig op belasting getest en lenen zich daarom perfect om in overheidsgebouwen en scholen toegepast te worden. Naast een positieve invloed op de BENG-eisen, worden de Fermacell® Gipsvezelplaten opgenomen in de Nationale Milieu Database, wat duidt op een positieve invloed van het product op de milieuprestatie van gebouwen. Fermacell is een duurzaam product, dat enkel bestaat uit gerecycled papier, gerecycled gips en water. Ook voor het WELL keurmerk -wat ingaat op een gezond binnenklimaat van gebouwen-, biedt Fermacell goede perspectieven. De gipsvezelplaten zijn bio-based en hebben een accumulerend en vochtregulerend vermogen. Als het te vochtig is in een ruimte, neemt de plaat het vocht op en staat het vervolgens bij een drogere periode weer af.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.