Innovatie, co-creatie en duurzaamheid sleutels tot succes

Nelissen Steenfabrieken is hotspot voor bouwprofessionals

In 2020 bestaat Nelissen Steenfabrieken 99 jaar. “Voor het eerst deze eeuw gaan we niet naar Batibouw. Ons verhaal van innovatie, co-creatie en duurzaamheid komt beter tot zijn recht in onze fonkelnieuwe gebouwen in Lanaken-Kesselt”, stelt CEO Carlos Jorissen. “In maart 2020, rond de periode van Batibouw, ontvangen we alle professionele klanten met de nodige toeters en bellen in onze multimediale showroom aan de Kiezelweg.” Reeds sinds mensenheugenis was het bedrijf een trouwe exposant op Batibouw. “We zijn Batibouw dan ook heel dankbaar voor het podium dat ze ons jarenlang geboden hebben. We vonden echter dat we onze professionele klanten in 2020 beter konden informeren in onze eigen thuishaven, voorzien van alle audiovisuele middelen, alle materialen, alle cateringfaciliteiten en een ruime parking net voor de deur”, aldus Jorissen.
Innovatie, co-creatie en duurzaamheid zijn de sleutelbegrippen van Nelissen Steenfabrieken. “Daar willen we tijdens de professionele dag die we in maart 2020 organiseren, dan ook heel sterk op inzetten. Ons ultramodern nieuw gebouw is dan ook de ideale plek om samen te innoveren en te co-creëren en zo te komen tot duurzame oplossingen. Samen willen we bouwen aan het nieuwe bouwen. We are ready to face the future”, besluit Jorissen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.