Schüco zet schouders onder vernieuwde Living Tomorrow

Grootste innovatiecampus van Europa rond werken, wonen en leven in de toekomst

Schüco, leverancier van aluminium systemen voor ramen, deuren en gevels, zet als co-initiator de schouders onder het vernieuwde Living Tomorrow in Vilvoorde. Het illustreert zo haar rol als trendsetter in de bouwsector én onderstreept de ambitie om verder te groeien in België. Het nieuwe Living Tomorrow gebouw zal een innovatieshowroom van Schüco bevatten en wordt uitgerust met de meest vooruitstrevende Schüco aluminium systemen, van digitale toegangscontrole tot innovatief raambeslag en slimme sensoren. Het oorspronkelijke gebouw in Vilvoorde wordt volledig gerenoveerd en mee geïntegreerd in de nieuwbouw. Het zal plaats bieden aan een demozone, meeting center, restaurant en kantoorruimte. Het eindresultaat wordt de grootste innovatiecampus van Europa rond werken, wonen en leven in de toekomst.
“Innovatie is voor ons een kernwaarde”, stelt Geert Michels, countrymanager van Schüco. “Living Tomorrow is het perfecte kader om in kruisbestuiving met de andere partners nieuwe ideeën voor de toekomst te ontwikkelen. Deze stap is een milestone in de verdere groei die Schüco in België ambieert.”
Schüco biedt nu al een duidelijke toekomstvisie aan, met aandacht voor akoestiek, urbanisatie, veiligheid en digitalisatie, maar ook duurzaamheid en energie-efficiëntie spelen daarbij een belangrijke rol. Schüco is hierin pionier en trendsetter en engageert zich sterk rond circulair bouwen en klimaat. De nieuwe Innovation Campus heeft de ambitie volledig energieneutraal te zijn, mede dankzij de gevelsystemen van Schüco.
“Deze Innovation Campus geeft ons een extra uitvalsbasis in België: een plaats waar we illustreren wat we nu al kunnen én waar we duidelijk zullen meegeven waar we in de toekomst naartoe gaan. Digitalisatie zal daarbij steeds belangrijker worden”, zegt Michels.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.