Nieuwe CEO Europa bij Deceuninck

Deceuninck benoemt nieuwe CEO Europe

Stijn Vermeulen is de nieuwe CEO van Deceuninck Europe. Hij zal Francis Van Eeckhout vervangen, die de functie ad interim uitvoerde tijdens de integratie van West- en Centraal-Europa in één regio.
De 37-jarige Stijn Vermeulen heeft een uitgebreide ervaring in pvc-extrusie en begon zijn carrière na het behalen van zijn Master in Chemie aan de Universiteit Gent als productiemanager pvc-extrusie bij Rolvaplast. In 2007 maakte hij de overstap naar IVC Group (Mohawk Industries) waar hij meerdere verantwoordelijkheden opnam op internationaal niveau - o.a. als R&D-manager, Operations manager en CTO. Als CTO bouwde hij een Center of Excellence uit waarbij engineering, R&D en proces gecentraliseerd werden op mondiaal groepsniveau.
De raad van bestuur is bij monde van Paul Thiers verheugd met de benoeming. "Zijn eerdere ervaring in extrusiebedrijven en in het management van Mohawk zal bijzonder nuttig zijn en zal ervoor zorgen dat de regio Europa verder kan evolueren naar één platform en één merk.”
Stijn Vermeulen vult aan: "“Ik voel me zeer vereerd en dankbaar dat ik de kans krijg om Deceuninck Europe te leiden. Ik ben blij dat ik kan rekenen op een sterk en ondersteunend team om me heen. Samen zullen we onze strategie voortzetten, namelijk de integratie in ONE Europe. We streven ernaar onze bestaande activiteiten voor de langere termijn verder te ontwikkelen en blijven zoeken naar extra investeringskansen die meerwaarde creëren.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.