Samenwerking FAKRO & Isoproc

Opleiding door twee expertbedrijven voor dakwerkers

Fakro en Isoproc slaan de handen in elkaar. Op woensdag 11 december organiseert het duo een eerste sessie van hun gemeenschappelijke opleiding. Die gaat uit van een geïntegreerde aanpak van het dak en behandelt verschillende thema’s, zoals de programmatie van dakvensters en accessoires, onderdakaansluitingen 2.0 (BEN), nieuwe isolatie-oplossingen of tips & tricks door Fakro.
“In de race naar BEN 2020 en Europa energieneutraal 2050 heeft iedereen de mond vol van samenwerking. Waar Flux 50 fabrikanten bijvoorbeeld aanzet om samen te innoveren, bouwteams professionals helpen om af te stemmen en BIM een overzicht geeft in het ontwerp en de opvolging, zijn geïntegreerde opleidingen voor ons een zeer belangrijke factor in de correcte toepassing om zo goede bouwpraktijk te realiseren”, aldus Laurence De Bièvre (retail, marketing and communications manager bij Albintra/FAKRO).
De opleiding is volledig gericht op de dakwerker, met een praktijkgerichte en interactieve werking. Daarvoor wordt de nieuwe praktijk- en ervaringsruimte van Isoproc benut. De dag wordt afgesloten met een fabrieksbezoek aan de productielijn van de iQ3-isolatie van Isoproc.
De gratis opleiding vindt plaats op 11 december in het opleidingscentrum van Isoproc in Achêne (nabij Ciney). Meer informatie over het programma en het inschrijven is terug te vinden op de websites van FAKRO en van ISOPROC.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.