Milieuvriendelijke stroomgroepen bij Willy Naessens

Intermetal Motor NV levert 31 stroomgroepen met Stage V-motor

Bij Willy Naessens zijn de eerste van 31 milieuvriendelijke stroomgroepen geleverd die uitgerust zijn met een Stage V-motor. “Die keuze past perfect binnen de algemene bedrijfsstrategie van Willy Naessens om bij alle aspecten van een bouwproject voorkeur te geven aan processen, werkwijzes en machines met een zo laag mogelijke impact op het milieu”, stelt Willy Naessens zelf.
Hoewel er tijdens de transitieperiode nog geopteerd kan worden voor het inbouwen van Stage IIIA-motoren kiest Willy Naessens nu reeds voor stroomgroepen met een milieuvriendelijkere Stage V-motor. Die onderscheiden zich door hun lager verbruik en lagere uitstoot. Na een transitieperiode die loopt tot eind 2020 (eind 2021 voor de modellen van 60 tot 130 KVA) dienen alle nieuw geleverde motoren in stroomgroepen aan deze emissienorm te voldoen.
Voor de levering van de stroomgroepen wordt beroep gedaan op Intermetal Motor NV (IMM) uit Ooigem, gerund door de broers Sven en Brecht Lagae. IMM werkt (mobiele) energie-oplossingen op maat uit voor de bouw- en eventsector. Het bedrijf kent – mede dankzij continue investeringen in een modern machinepark – een sterke groei. Sven Lagae licht toe: “De voorbije jaren investeerde het bedrijf heel wat in fluisterstille stroomgroepen om zo de impact voor mens en milieu tot een minimum te beperken. De introductie van de nieuwe Stage V-motoren past in die strategie.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.