Hygiënische overwegingen bij bekabeling

Hygiënische overwegingen bij bekabeling  

Hygiƫnische overwegingen bij bekabeling Stem materiaalkeuze steeds af op de toepassing Hygiƫne en reinigbaarheid zijn aandachtspunten die in de food & beverage-sector steeds belangrijker worden. Door de mondialisering van de markt kunnen calamiteiten vandaag namelijk een catastrofale impact hebben. De uitvoering van regelgeving en normen is echter niet overal hetzelfde en per toepassing zijn er grote verschillen. Neemt de mens wortelsap en kokosolie bijvoorbeeld moeiteloos op, dan zullen veel thermoplastische kunststoffen (PVC), als ze hiermee in contact komen, op korte termijn vergaan. Bij de productie van pasta komt dan weer melkzuur vrij, dat op zijn beurt de coating van aluminium en messing legeringen op connectoren en wartels aantast. Ook reinigingsmiddelen en -methodes veranderen, waardoor Lapp moet anticiperen op de chemische samenstelling van deze nieuwe oplossingen er de materiaalkeuze op moet afstemmen. Meer informatie over deze problematiek en mogelijke ...

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.