- 22 februari 2024
- | Bron: Foodservices
(S)maak het makkelijk
Zo win jij tijd in je keuken!
Als cateraar of grootkeuken-chef moet je honderden monden vullen en buiken tevredenstellen. Niet altijd een makkelijke opdracht. Maar gelukkig kun je je werk op verschillende manieren vereenvoudigen en versnellen. Door kant-en-klare producten te gebruiken, bijvoorbeeld.
Want de tijd dat kant-en-klaar synoniem staat voor ‘low quality’ is al lang voorbij. Tegenwoordig zijn er veel kwaliteitsvolle quick-serve oplossingen die de smaakpapillen wél bekoren. We nemen als voorbeeld de nieuwe dikke sneden ham, kip en kalkoen aan ’t spit van Imperial, een gevestigde waarde in de vleesindustrie.
Handig en in een handomdraai
Efficiëntie. Dat is waar kant-en-klaar - en de dikke sneden - voor staan. Recht vanuit de verpakking in de pan of op het bord. Eventueel nog versnijden of kruiden, maar met minimale voorbereidingstijd. Zowel tijdens het koken als bij het samenstellen van menu’s en gerechten. Want de sneden bieden ook veel bereidingsmogelijkheden en inspiratie. En dat betekent ook minder lang nadenken vooraf.
Consistent en kostenbesparend
Efficiëntie bis. Maar dan in de zin van consistentie, kosten besparen en verspilling voorkomen. Want de porties van kant-en-klare producten zijn allemaal exact hetzelfde. Iedere snede met een identieke vorm en identiek gewicht, afgestemd op de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vlees per persoon. Zodat je minder moet weggooien en vaste total cost of food per portie behoudt. Voor totale controle over alle aspecten van je keuken.
Heerlijke smaak
Allemaal lekker makkelijk dus. Maar kant-en-klaar moet natuurlijk ook smaken. En ook dat doen de dikke sneden. Dankzij 100% vlees dat op een unieke manier gebraden en gegrild is. Met een naturelle vleesstructuur en gegarandeerde sappigheid. Met een echte ‘aan het spit’-smaak, ongeacht hoe je ze klaarmaakt. In een warme klassieker, een frisse salade of een verrassend hapje.
Met producten zoals de dikke sneden heb je de kunst van kant-en-klaar onder de knie. Zo win jij tijd in de keuken. En de harten van je klanten.
Imperial, partner van smaakmakers. Samen met onze klanten creëert Imperial een aanbod waarmee hun klanten zich kunnen onderscheiden en waar consumenten van genieten. We investeren in producten die het werk vereenvoudigen en versnellen, zonder in te boeten aan kwaliteit.
De dikke sneden zijn maar één voorbeeld uit ons innovatieve en uitgebreide aanbod. We evolueren mee met de veranderende eetgewoonten, maar koesteren ook eerbied voor de smaken van vroeger. Voor het vlees en vakmanschap waarvan iedereen moet kunnen blijven genieten.
Ontdek de dikke sneden en andere producten van Imperial op www.my-imperial.be
EEN KLASSIEKER DIE JE KLANTEN ZULLEN WETEN TE SMAKEN
Kalkoen aan ’t spit met erwtjes en sla
Ingrediënten
- dikke plakken kalkoen aan 't spit
- erwtjes
- sjalotten fijn gesnipperd
- kippenfond
- dragon
- kropsla
- klontje boter
- vers gemalen peper en zout
Bereidingswijze
- Sueer de sjalotten in de boter tot ze glazig zijn.
- Voeg de erwtjes toe en roerbak.
- Blus met de kippenfond en laat sudderen tot de bouillon verdampt is.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Snij de sla in reepjes, hak de dragon.
- Voeg toe aan de warme erwtjes.
- Bak de dikke plakken kalkoen kort in wat vetstof.
- Serveer met gefrituurde aardappelblokjes.
Zelf de dikke sneden ontdekken? Vraag een gratis proefstaal aan op via my-imperial.be/dikkesneden
GROTE BAAN 200
9920 LIEVEGEM
+3293700211
imperial.info@campofriofg.com
www.my-imperial.be
