CECE Congres opnieuw groot succes

Digitalisering en Europese regelgeving als belangrijkste agendapunten

Het CECE Congres, de tweejaarlijkse bijeenkomst van de bouwmaterialenindustrie in Europa, vond dit jaar plaats in Rome (Italië). Bijna 200 afgevaardigden waren aanwezig op de talrijke presentaties en paneldiscussies met beleidsmakers en economische onderzoekers. Daar werden de toekomst en de uitdagingen van de industrie, de weg naar digitale transformatie en de komende verkiezingen voor het Europees Parlement van mei 2019 besproken.
Digitalisering vormt zonder twijfel het belangrijkste onderdeel van industriële transformatie. Daarom benadrukte de voorzitter van de CECE, Enrico Prandini, het belang van digitalisering voor de bouwsector en wees hij op de voordelen van gegevens over productiviteit, veiligheid en duurzaamheid. Daarnaast presenteerde een team van deskundigen voor het eerst de resultaten van een onderzoek naar digitalisering in de sector.
Het congres bood ook de gelegenheid om het CECE-manifest voor de verkiezingen voor het Europees Parlement te onderschrijven. Alle kandidaten en toekomstige leden van het Europese Parlement werden opgeroepen om alleen een meerderheidsmandaat voor de Europese Commissie te steunen als de industrie als topprioriteit van haar politieke programma op de shortlist staat.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.