Online magazines

6 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
waarom is gehoorbescherming een must?
De impact van gehoorschade wordt dikwijls onderschat. Men staat er vaak te weinig bij stil hoe gevaarlijk geluid kan zijn. Gehoor gaat bovendien onopmerkzaam achteruit waardoor schade veel te laat wordt vastgesteld. Daarom is gehoorbescherming cruciaal wanneer men op de werkvloer te maken krijgt met lawaai. 

Kenneth Baert
Bladmanager
Lecot is dé partner voor de vakman in de bouwsector door het ruime gamma, de nabijheid dankzij 77 vestigingen en de service en expertise van de medewerkers. Ontdek de nieuwste machines, gereedschappen, bevestigingen en PBM’s nu in de voorjaarscataloog.
Op de bouwplaats is veiligheid van het grootste belang. Ook bij de organisatie van het verticaal transport is het cruciaal om hiermee rekening te houden. Bouwliften zorgen hier voor de nodige efficiëntie, zonder aan veiligheid in te boeten.
Men staat er vaak te weinig bij stil hoe gevaarlijk geluid kan zijn. Gehoor gaat bovendien onopmerkzaam achteruit waardoor schade veel te laat wordt vastgesteld.
Ontketen de kracht van kwaliteit met Makita! Geniet van de scherpste aanbiedingen of gratis producten bij je Makitaverkoper tussen 17 februari en 31 maart 2024. Ontdek al de promoties en grijp je kans voor de ultieme upgrade van jouw gereedschap.
Lees nu Aannemer! Onmisbare vakinformatie over materialen en technieken voor bouwen en renoveren.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.