Online magazines

10 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
25% van de aannemers hebben moeite hun orderboekje te vullen

Ongeveer één op de vier aannemers geven aan moeite te hebben hun orderboekje gevuld te krijgen. Voor 30% is het orderboekje zelfs voor nog minder dan een maand gevuld. Toch is meer dan de helft van de bedrijven gematigd tot erg positief over de toekomst.

Kenneth Baert
Bladmanager

De laatste jaren worden baksteenstrips gebruikt in zowel nieuwbouw als renovatie. In renovatie zijn ze vooral handig omdat op die manier ook buitenisolatie kan worden aangebracht, zonder dat er al te veel ruimte verloren gaat.
BPI Service is al meer dan 25 jaar actief als professionele leverancier van werfinrichting. BPI Security, de beveiligingstak van BPI Service, is gespecialiseerd in diverse beveiligingsgerelateerde verhuurproducten;
Ongeveer één op de vijf bedrijven die de Bouwbarometer van PMG hebben ingevuld, hebben hun orderboekje nog minder dan een maand gevuld. Niet alleen het vinden van voldoende opdrachten, maar vooral het vinden van geschikt personeel blijkt ...
Wie voor Aannemer kiest, kiest niet enkel voor 12 maanden vakkennis op maat, maar ook voor een GRATIS mobiele accu-werkspot en GRATIS lidmaatschap Aannemer premium club.

Op 15 en 16 mei 2024 opent TECHNI-MAT in Flanders Expo Gent haar deuren voor een inspirerend evenement. De vakbeurs voor bouwprofessionals actief in de infra, ruwbouw en burgerlijke bouwkunde biedt er voor de derde keer een mooi programma vol ...
Met het oog op een maximale productiviteit werd de Transit Courier volledig hertekend rond een grotere en flexibelere laadruimte met 25 procent meer laadvolume dan het vorige model, ruimte voor twee europallets en extra laadvermogen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.