Online magazines

22 mei 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
HOud de dief!
Begin april gingen dieven bij een bedrijf in Aarschot nog aan de haal met drie graafmachines ter waarde van 150.000 euro. Geen geïsoleerd geval helaas, want in 2023 werden er ook al twee machines gestolen bij de machineverkoper. Volgens onderzoek wordt meer dan 50% van bouwbedrijven slachtoffer van werfdiefstal. 


Philip Viane
Bladmanager

52% van de bouw- en installatiebedrijven is de afgelopen twaalf maanden het slachtoffer geworden van werfdiefstal, zo blijkt uit onderzoek van bouwfederatie Embuild.
Tijdens Techni-Mat werden woensdagavond 15 mei voor de derde keer de Techni-Mat Awards uitgereikt. In de categorieën Technical en Sustainability gingen respectievelijk Leviat en Tubobel met de trofee aan de haal.
De meeste tunnels in Vlaanderen dateren van de jaren ’60 en ’70. Gezien de stijgende hoeveelheid verkeer en de nieuwste eisen op vlak van veiligheid, technologie en duurzaamheid, dringen renovatiewerken en aanpassingen zich op.
Werkgevers zijn verplicht om opleidingen voortaan te registreren in de Federal Learning Account (FLA), ongeacht de grootte van de onderneming. “Een gedrocht van een systeem en pure Kafka”, herhaalt Bouwunie-topman Jean-Pierre Waeytens.
Bent u werkzaam in een kleine of middelgrote onderneming in de bouwsector zoals aannemer, architect, studiebureau of producent/verdeler van bouwproducten of -software? Voor het Europese project COSME RENO is Buildwise op zoek naar ...
ENGIE, Solarge en SABIC slaan de handen in elkaar voor een baanbrekende zonne-installatie van 2,4 MW op de site van SABIC in Genk. Het project is een echte primeur: nooit eerder in de wereld werd een installatie van dergelijke omvang met deze panelen gebouwd.
FRAMETEC, het nieuwste isolatieproduct binnen de URSA TERRA glaswolfamilie, past perfect in het plaatje van prefab modulair bouwen met hout- en staalskeletbouw. Dit met het oog op duurzaamheid en efficiëntiewinst.
Op 31/5 organiseert BIA de Experience Day in de Heidelberg steengroeve te Quenast. Test Komatsu machines, ontmoet experts en ontdek de nieuwste 3D machine guidance. Zondag 2/6 is er de BIA Excavator Skills Contest tijdens de opendeur. Win F1 tickets!
De Ford Ranger is Europa's best verkopende pick-up dankzij zijn indrukwekkend laadvermogen, trekkracht en offroad-wendbaarheid. En hij is nu nog beter met een opvallende nieuwe look, geavanceerde technologieën en verbeterde mogelijkheden. Ontdek hier waarom...
De innovatieve Poly Max® montagelijmen bieden jou als vakman altijd een krachtige en snelle oplossing voor alle lijm-, montage- en afdichtingsklussen. Alle Express varianten kennen een zeer snelle sterkteopbouw en bereiken al na 4 uur de volledige eindsterkte.
Bereid uw landbouw- en machineriebedrijf voor op de toekomst met Carfac M. Onze ERP-software biedt gespecialiseerde ondersteuning met modules die perfect bij uw activiteiten passen. Beheer alles mobiel en blijf vooroplopen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.