Online magazines

6 december 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Circulair beton groeit naar industriële schaal

Omwille van de kwalitatieve eigenschappen van beton, is het evident dat beton veelvuldig wordt toegepast van infrastructuur tot hoogbouw. En toch heeft beton niet altijd een positief imago.  Wat doet de betonindustrie op vandaag om dit imago op te blinken?

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:

Beton heeft niet altijd een positief imago. Het zou niet duurzaam zijn en een té grote impact hebben op ons milieu. Maar er is innovatie op komst ... Wat doet de betonindustrie op vandaag om dit imago op te blinken?
Het vernieuwde eurorent.be is dé webstek voor elke bouwprofessional en tuinaannemer. Zoek, vind en huur eenvoudig al jouw machines voor elk project uit ons verhuurgamma van 40.000 machines. En met één klik bereken je de huur zodat je direct jouw project kunt budgetteren. Huur slim, huur op eurorent.be!
De gevolgen van klimaatverandering worden steeds meer voelbaar in ons dagelijks leven. Het is essentieel om plannen voor klimaatadaptatie daadwerkelijk om te zetten in actie en samen naar een klimaatbestendig België toewerken.
Veel vochtproblemen kunnen op een relatief eenvoudige manier opgelost en voorkomen worden. Enkele organisatorische, chemische of technische ingrepen kunnen volstaan. Op voorwaarde tenminste dat het probleem correct geïdentificeerd wordt.
Vandaag wordt veiligheid en ergonomie tijdens het werken steeds belangrijker. Met een actief exoskelet wordt zwaar werk licht, onze redactie bekeek het nieuwe exoskelet van Festool.
CCS Steel vervaardigd staalnetten op maat, waaronder vlakke, gebogen en ronde staalmatten en korven. De marktsegmenten zijn: prefabbeton, vloerplaten, funderingen, kelders, appartementsgebouwen, ondergrondse garages, infrastructuur en wegenbouw.
Professionals zijn niet zoals andere klanten. Ze hebben zeer concrete behoeften, gekoppeld aan de specifieke kenmerken van hun activiteit. En net daarom heeft Volkswagen de Van Centers in het leven geroepen.
De iconische pick-up van Ford herontdekt zichzelf in een nog indrukwekkendere versie dan ooit tevoren! Ontdek waarom deze nieuwe Ranger de krachtigste en meest indrukwekkende tot nu toe is. Ga de uitdaging aan en configureer die van jou nu.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.