Online magazines

21 december 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
veilig en efficiënt aan de slag met diamantzaagbladen

Diamantzagen dienen bij het zagen in keramische vloeren, (beton)klinkers, dakpannen, vezelcementplaten, vers beton, asfalt en natuursteen. Zowat iedereen in de bouwsector werkt ermee, maar heel wat producenten en verkopers merken een fout gebruik op. Hier volgt wat u moet weten.

Kenneth Baert
Bladmanager 

Lees deze ARTIKELS:

Bij zagen met een diamantzaagblad moet - voor een consistent goed resultaat - het zaagblad afgestemd zijn op de zaagmachine en het te verzagen materiaal.
De bouwsector in Europa staat voor steeds grotere uitdagingen. In deze dynamische omgeving worden gebruikte bouwmachines steeds belangrijker. Surplex, een van Europa's meest toonaangevende industriële veilinghuizen, biedt op 04/01/2024 een veiling aan met een ruime keuze aan ...
Ontdek de voordelen van de samenwerking tussen technische scholen en bedrijven en laat u inspireren door succesvolle cases. De eerste sprekers zijn bekend: BMW - Diagnose Car, VTI Brugge, Unilin - RTC West-Vlaanderen en Ter Groene Poorte. Aanmelden kan nu met vroegboekkorting.
Op 14 december 2023 werden de winnaars van de Schrijnwerk Awards bekendgemaakt op een feestelijke gala-avond in de Montil in Affligem. Tien projecten mochten met een Award naar huis. Ontdek ze hier!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.