Online magazines

03 februari 2021 Vakinformatie over materialen en technieken voor bouwen en renoveren

Online versie bekijken
Hoe kies je de juiste bouwlaser?
Zowel in de ruwbouw als bij de afwerking wordt steeds vaker lasermeetapparatuur gebruikt. Ze zijn dan ook erg handig in gebruik en versnellen het werk aanzienlijk. Maar waar moet u op letten bij de aankoop?

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager
Zowel in de ruwbouw als bij de afwerking wordt steeds vaker lasermeetapparatuur gebruikt. Ze zijn dan ook erg handig in gebruik en versnellen het werk aanzienlijk. Maar waar moet u op letten bij de aankoop?
Dagelijks worden maar liefst 624 cyberaanvallen uitgevoerd in België. De vraag is niet óf, maar wanneer u het slachtoffer wordt van een cyberaanval? Ontdek de meerwaarde van een cyberverzekering.
Voor de afwerking van onder andere dagkanten aan ramen wordt steeds vaker gegrepen naar prefab elementen uit gipskarton. De oplossing op maat biedt de vakman namelijk heel wat tijdbesparing, wat in tijden van efficiëntie onontbeerlijk is.
Actief in de bouw, groensector, e-commerce …? De Daily is uw perfecte partner met zijn sterk chassis, hoog nuttig laadvermogen, zuinig verbruik en lage totale voertuigkosten. *Nu aan ongelooflijk interessante voorwaarden.
Naar goede gewoonte organiseerde Sigma op 25 januari zijn jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Die was door de huidige omstandigheden echter anders dan de voorbije jaren. Maar de voorzitter van Sigma, Dries Van Haut, blijft positief. "Adopt, adapt, improve."
Profiteer meteen van de saloncondities op de Fiat Fiorino, Doblo, Talento en Ducato. Het loont de moeite!
Dobbit ondervraagt wekelijks meer dan 280.000 bouwers en verbouwers naar hun voorkeuren bij het bouwen, verbouwen en onderhouden van hun woningen. Bestel vandaag uw bouwmarktanalyse samen met een eigen, zelfgekozen vraag.
Jaarlijks reikt Bouwunie de Gouden Baksteen uit aan een persoonlijkheid, organisatie of instelling die zich het voorbije jaar uitermate heeft ingezet voor de bouwsector. Dit jaar mag eerste minister Alexander De Croo de trofee in ontvangst nemen.
Bepaalde MDI-fabrieken liggen weer stil (vooral in de VS) wat maakt dat er tijdelijk minder MDI (basisgrondstof voor PIR/PUR isolatiematerialen) ter beschikking is. Verwacht wordt dat problemen wellicht tot medio dit jaar zullen duren.
De belangrijkste spelers op de Belgische markt die betonbekistingen en ondersteuningen produceren, verkopen en/of verhuren, slaan de handen in elkaar. Ze groeperen zich in een nieuwe sectie onder de vleugels van SIGMA (onderdeel van TRAXIO).
2018 en 2019 kenden een relatief hoog aantal goedgekeurde bouwvergunningen. In de eerste drie kwartalen van 2020 stelde de Vlaamse Confederatie Bouw (VCB) echter een daling van 2% vast.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.